4%20Men%204%20Women_DSC2120_Foto-For%20Men
4 Men 4 Women

Da For Men Holding AS, med butikkene 4Men 4Women, skulle oppgradere sine driftssystemer med bl.a. betalingsterminaler, hadde de strenge krav til fremtidig leverandør.

 


__________________________________________________________________

Nærhet til leverandør og selger, fleksibilitet og forståelse
av behov, er stikkord for hvorfor valget nettopp falt på
Nordia Payment, sier Petter Ekjord, daglig leder i For Men-kjeden.

__________________________________________________________________

«Vi velger våre partnere med omhu, gjennom å stille strenge krav til totalpakken vi kjøper. Vi vektlegger erfaring, kompetanse, kvalitet, service og ikke minst det at leverandøren ser hele vår verdikjede og oss som kunde.
 
Da vi skulle ut i markedet for å oppgradere våre butikkers betalingsterminaler, var Nordia Payment den av kandidatene som oppfylte de kriterier vi stiller til våre leverandører, forteller Petter Ekjord, daglig leder i For Men Holding AS.

Vi fikk under hele prosessen gode råd og anbefalinger. I samarbeid med vår kontaktperson i Nordia Payment utarbeidet vi en utrullingsplan som passet oss godt. Nordia ordnet alt det praktiske og vi er veldig fornøyde med vårt valg. Vi har fått en fullverdig pakkeløsning som vi er meget godt fornøyd med», avslutter Ekjord.


Kort om 4 Men 4 Women
For Men ble etablert i 1988 og består av fire fullsortimentsbutikker med fokus på høyprofilerte herreklær. Vi holder til på CC Vest, Sandvika Storsenter og Storo Storsenter. Visjonen er å være din ressurs, rådgiver og tilbyder av antrekk som dekker enhver anledning.
 
Hos 4 Men 4 Women gjør vi vårt ytterste for å gi deg som kunde en god butikkopplevelse, enten du handler på formen.no eller i deres butikker. I butikkene finner du en rekke merkevarer fra anerkjente motehus. Til sammen utgjør dette et godt basis-sortiment kombinert med trender og nyheter i dagens motebilde.
www.formen.no


Foto; 4 Men 4 Women & Malene Nilssen.

 
4%20Men%204%20Women_02
4%20Men%204%20Women_Sandvika%20Storsenter%202