Starter iskremutsalg av fersk geitemelk i Ålesund


Publisert: 21.04.2023

Storfjord Iskrem AS, landets eneste produsent av premiumsorbet- og iskrem av fersk geitemelk, åpner butikk i Ålesund. Nordia Payment er valgt som leverandør av betalingsløsing.

 


Storfjord Iskrem er en iskremprodusent med fokus på norske ingredienser og smakstradisjoner. I lokalene ved Storfjorden på Sunnmøre (i Møre og Romsdal fylke) lages premiumsorbet- og iskrem av fersk geitemelk. Produktene komplimenteres med råvarer fra lokale bønder og produsenter. Iskremen utvikles ved å kombinere den ekte Italienske metoden, med egen vri. Vi kaller det: TRADISJON MED EN MODERNE VRI!


Starter iskremutsalg i Ålesunds smaleste hus
Sommer er tid for sol og is. Storfjord Iskrem har fått leie Ålesund smaleste hus, i Kongens Gate, som også skal være Europas nest smaleste hus. Åpningen skal etter planen være 1. juni. Da skal også en ny ansatt være på plass. Utsalget skal innredes i jugendstil, som Ålesund er så kjent for.

 
Heier på norske geitebønder
Å heie på norske bønder og lokale produsenter for den fantastiske jobben de gjør, er en drivkraft for oss! De skaper verdi som gjør at vi kan utvikle innovative smaker av høy kvalitet. Et av våre mål er å bidra til landet vårt på en bærekraftig måte – derfor heier vi litt ekstra på geitebøndene! Geitene som leverer premium melk til oss, beiter langs fjord og fjell på Sunnmøre, hvor de får næringsrik mat fra naturen. Beite gir god dyrevelferd og er viktig for å holde kulturlandskapet oppe og landet i hevd.

 
Vi i Nordia Payment er stolte over å ha Ahlsell som kunde.


 
Faktaboks
  Om Storfjord Iskrem AS
  Storfjord Iskrem AS ble stiftet i høsten 2017 av gründer Silje Lee Knutsen (nå Daglig leder/Adm.dir.), med
  produksjon i småskala. Nå, noen år senere, produseres is laget av geitemelk i fabrikken i Storfjord, Møre og 
  Romsdal. Du finner Storfjord Iskrem i is-diskene rundt om i landet, hos Coop, Meny, Extra, Spar, REKO-
  ringen m.fl. på Nord-Vestlandet, Midt-Norge, Innlandet, Østlandet, Vestlandet, Østfold og i Telemark.

  Foto: Storfjord Iskrem 
 


https://www.storfjordiskrem.no/
Storfjord-Iskrem_DSC_6690
Storfjord%20Iskrem_DSC_8122