Ny betalingsterminal - Hvordan går jeg frem?


Publisert: 11.02.2016

'Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit'.
Mange av våre kundehenvendelser dreier seg om nettopp hvordan man går frem for å anskaffe seg betalingsterminal. Vi har svaret - 80 års samlet erfaring gir tryggehet!


For mange som skal ankaffe seg betalingsterminal for første gang, kan dette virke "litt" vanskelig. Vi har svarene og står selvfølgelig parat til å hjelpe og bistå deg.

Å anskaffe seg en betalingsterminal er ikke vanskelig så lenge du har en dyktig partner i bakhånd. Det er bare å ta kontakt med en av våre selgere (klikk på linken nedenfor) så hjelper vi deg gjennom hele prosessen, fra kontrakt, bestillinger, innmeldinger, kredittkortavtaler m.m.:
  • Kontakt: en signert avtale/kontrakt mellom partene sikrer leveransen
  • Oppgjørsavtale: via din bankforbindelse opprettes en 'oppgjørsavtale' slik at pengene fra terminalen kommer til riktig konto
  • Kredittkort: ønsker du å ta i mot kredittkort som Visa, MasterCard, Diners og American Expresse, i tillegg til BankAxept (debetkort), bistår vi også her
  • Gavekort o.l.: er dette ønskelig, setter vi deg i dialog med vår partner på dette området
  • Innmeldinger: Når vi har fått terminalens Baxnr. og Terminal-ID, bistår vi meg innmeldinger til de som trenger dette
Skulle du også ønske installasjon, avtales dette særskilt. Vi i Nordia Payment er med deg hele veien, fra avtalesignering til leveranse - og selvfølgelig under hele avtaleperioden!

iWL250G%20side%20low%20res