Møbelringen med Nordia Payment på laget


Publisert: 11.04.2019

Nok en møbelkjede har valgt Nordia Payment som leverandør av betalingsterminaler. Denne gangen var det Møbelringen.

 


Møbelringen, en av de store møbel- og interiørkjedene med 76 medlemseide butikker spredt over hele landet, valgte Nordia Payment når de skulle bytte ut sine betalingsterminaler. Valget falt på oss i Nordia Payment, noe er vi er veldig stolte av.
 
Skap et harmonisk og deilig hjem! Hos Møbelringen har du muligheten til å skreddersy møblene etter dine egne ønsker hvor du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk samt størrelser. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for dine behov.
Møbelringens dedikerte og dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil og tilbyr et spennende sortiment med både norske og utenlandske merkevarer. 

 
Vi i Nordia Payment er stolte over å ha Møbelringen som kunde og takker for tillitten.

 
 
Om Møbelringen
Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Møbelringen ble stiftet i 1985, og vi har siden da vokst til 76 medlemseide butikker godt spredt over hele landet. Møbelringen skal fremstå som den ledende faghandel innen møbel i Norge. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelige butikker, og gi god faglig veiledning til kundene våre.
 
 
Foto: Møbelringen - Hødnebø


https://www.mobileringen.no
Mobelringen_Stue-Hodnebo-01
Mobelringen_Moss