Latter på Aker Brygge har valgt terminaler fra Nordia Payment


Publisert: 02.12.2015

Latter på Aker Brygge i Oslo, kjent for sine forestillinger, show, underholdning og komikere, valgte Nordia Payment som sin nye leverandør av betalingsterminaler og løsninger.

Er du jakt er etter gode show og forestillinger, underholdning fra scenen, Stand-Up og dyktige komikere, er Latter på Aker Brygge i Oslo stedet for deg. I tillegg til underholdning finnes en restaurant samt bar og for deg som vil arrangeres events eller du kan leie lokalet tilbys dette også.
Nordia Payment er stolte over å være Latters leverandør av betalingsterminaler og ønsker Latter velkommen som kunden!


Om Latter
Med varierte lokaler og høyt servicenivå, sørger Latter for at din kveld eller arrangement blir vellykket – uansett om dere er 2 personer, eller om dere velger å fylle huset med 800 personer.

Latter hjelper gjerne til med all planlegging. En egen vert er alltid tilstede under gjennomføring av arrangementer. Husets tekniske stab stiller med det beste av sceneteknisk utstyr og kunnskap. På Latter finner du et stort smil i alle avdelinger.

I løpet av Latters fartstid på Aker brygge har de vært vertskap for mange bedrifter. Blant annet: Storebrand, Microsoft, DNB, Dagbladet og m.fl. De har huset premierefester for flere store norske filmer og hatt prisutdelinger som Komiprisen med NRK flere år.

Blant de største scenesuksesser finner du navn som: Dagfinn Lyngbø, Rune Andersen, Ingrid Bjørnov, Marit Voldsæter, Anne Kat Hærland, Otto Jespersen Atle Antonsen og Johan Golden.

Du finner Latter usedvanlig sentralt beliggende på Aker Brygge, i Oslos kanskje kuleste lokaler.

www.latter.no