Grønn Vekst AS valgte Nordia Payment


Publisert: 08.04.2019

Grønn Vekst AS, Norges største produsent av vekstmedier, nå med betalingsløsninger fra Nordia Payment.
 


Gjennom et nettverk av samarbeidspartnere leverer Grønn Vekst jordprodukter og jordforbedringsmidler. Nå er betalingsløsningene fra Nordia Payment installert - dvs. nye moderne betalingsterminaler og kassaløsninger på 9 utsalgssteder.


 gronn-vekst annleggsjord 01


En rekke ulike produkter tilpasset ulike bruksområder er tilgjengelig fra utsalgssteder over hele Sør-Norge hos Grønn Vekst AS. Felles for alle jordprodukter fra Grønn Vekst er at de inneholder kompost. Dette gir jorda en rekke gode egenskaper, og det er en bærekraftig og naturlig måte å resirkulere næringsstoffer på. Vi vil alltid strebe etter å ha jord med høyest mulig andel resirkulert materiale og minst mulig torv.

Grønn Vekst er merkevaren som kjennetegner jordprodukter av høy kvalitet! I produktporteføljen finner du et bredt spekter innen jord, gjødsel og jordforbedringsprodukter. Totalt tilbyr Grønn Vekst i dag rundt 18 ulike Grønn Vekst-produkter!
 
Vi i Nordia Payment er stolte over å ha Grønn Vekst AS som kunde og takker for tillitten.

 
 
Om Grønn Vekst AS
Selskapene knyttet til Grønn Vekst har i alle år vært opptatt av å levere kompostbaserte jordprodukter med den høyeste kvaliteten i marked. Utnyttelse av organiske avfallsfraksjoner og resirkulering av næringsstoffer er også en viktig del av ”Grønn Vekst-filosofien”. Det er derfor helt naturlig for oss at alle selskaper tilsluttet Grønn Vekst ISO-sertifiseres med hensyn til KVALITET og MILJØ.


Foto: Grønn Vekst AS


https://www.gronnvekst.no
Gronn-Vekst_Park-jord
Gronn-Vekst_Jord-Bed