Elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co AS får Nordia-terminaler


Publisert: 26.09.2016

Elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co AS og Nordia Payment signerte nylig avtale om leveranse av nye betalingsterminaler.

Leveransen består av et tyvetalls betalingsterminaler av den stasjonære typen - IP-baserte terminaler. Nordia Payment er stolte over at å ha Berggård Amundsen & Co AS på kundelisten og takker for tilliten!


Om BA
Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig og norskeid elektrogrossist. Det at BA er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes enn mange andre i vår bransje. Det påvirker våre forretningsverdier og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

BA er litt mindre enn konkurrentene, men gjennom vår organisasjon og arbeidsform har vi en lokal kontaktflate med kundene som er større enn noen andre i bransjen har. Vi er litt nærmere kundene våre og deres hverdag. Kortere beslutningsveier og mer direkte kommunikasjon gir oss muligheter og resultater som systemer alene aldri kan oppnå.

BA skal ikke være våre leverandørers salgskanal, men våre kunders støtte. Det skal de merke på den måten at vi hele tiden legger opp vår drift på deres premisser, for å gjøre arbeidsdagen deres litt enklere og litt bedre.

BA fyller 70 år i 2016. Vi er en sprek 70-åring, som ser fremover og utvikler oss. Vi er stabile, men står ikke stille.

http://www.baelgros.no/
konsepter_ba
om_ba