DekkPartner har inngått avtale med Nordia


Publisert: 18.10.2016

DekkPartner er i dag en av Nordens største aktører i dekkbransjen, og er store i markedet selv i Europeisk målestokk. For kort tid siden tegnet vi en avtale som sikrer kjeden optimale løsninger for betalingsterminaler.

Med sine nærmere 60 avdelinger/verksteder rundt om i landet, er vi stolte over å ha DekkPartner som kunde. Nordia Payment takker for tilliten og ønsker DekkPartner velkommen som kunde!


Om DekkPartner
Den 20. januar 1994 ble DekkPartner etablert av en veldig liten gruppe optimister i Norge. Motivasjonen var å etablere noe fritt og uavhengig i dekkbransjen.
DekkPartner har videre en sterk posisjon ovenfor våre leverandører som distribusjonsledd, i tillegg til at man er en viktig leverandør for de større flåtekundene.

DekkPartner er i dag en av Nordens største aktører i dekkbransjen, og er store i markedet selv i Europeisk målestokk. Kjeden består i dag av i alt 248 verksteder, fordelt på 59 verksteder i Norge, 123 i Sverige og 66 i Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter.

http://www.dekkpartner.no
DekkPartner_dekksjekk
DekkPartner_tips