Bjerke Travbane valgte Nordia Payment som leverandør av terminaler


Publisert: 11.03.2016

Nylig inngikk Bjerke Travbane og Nordia Payment avtale om leveranse av nye betalingsterminaler. Bjerke Travbane ligger i Bjerke Bydel i Oslo.

Bjerke Travbane er Riksarena for travsport i Norge og som kunde på Bjerke Travbane betaler du nå på Nordia-terminaler, enten ved å spille på hest eller i restaurantene.

Nordia Payment takker for tilliten og ønsker Bjerke Travbane velkommen som kunde!


Om Bjerke Travbane
Bjerke Travbane er Riksarena for trav i Norge. Driften av banen og arrangementene utføres av driftsselskapet Bjerke Travbane AS. Banen ble åpnet 24. juni 1928, og var den første travbanen som kunne tilby totalisatorspill på hest. Stortinget åpnet for denne spillmuligheten allerede i 1927. Bjerke har over 110 løpsdager, samt andre arrangementer som utstillinger og bilrace i året.
 
Travbanen eies av Det Norske Travselskap (grunnlagt 1875) gjennom eiendomsselskapet Bjerke Travbane Eiendom AS og har 23 heltidsansatte. På løpsdager har vi i tillegg ca. 60 deltidsansatte. Utenom løpsdagene har vi hver dag en spillbutikk åpent for spill til andre baner. Selskapet har også salgsansvaret for, og oppfølging av, 150 kommisjonærer i Oslo-området.
 
Antall travhester oppstallet varierer, men det kan stå opptil 250 hester på banen.
 
I løpet av 2015 har vi 114 løpsdager. For 2016 er det planlagt 116 løpsdager.
 
Årets høydepunkt er naturligvis Oslo Grand Prix-søndagen den andre helgen i juni. Hit kommer store deler av verdenseliten, og kjemper blant annet om 1,5 millioner kroner i VG Oslo Grand Prix.

 

http://www.bjerke.no/