paying-with-credit-card-picjumbo-com

Økt grense for kontaktløse betalinger


Publisert: 19.04.2019

Grensen for kontaktløs betaling eller «Tæpping» uten PIN-kode økes til intill 500,- kroner.

Alle våre betalingsterminaler kan motta kontaktløs betaling med betalingskort, telefoner og klokker som benytter NFC.

(Oppdatert 19.04.2020)


Nå har det blitt enda mer fleksibel med kontaktløs betaling. Fram til nå har grensen for Tæpping (kontaktløs kortbetaling) vært på 400 kroner.
Fra og med mars økte grensen for kontaktløs betaling uten PIN-kode fra 400 kroner til 500 kroner for BankAxept-kort (kundens vanlige bankkort).


___________________________________________________________________________________________ 
Over 85% av alle betalinger med kort er under 500 kroner. Det betyr at de fleste betalinger nå enkelt kan gjøres med Tæpping, forteller BankAxept.
___________________________________________________________________________________________
 
Man kan selvsagt også Tæppe beløp over 500 kroner, men da må kunden taste PIN-koden din! Videre, som en ekstra sikkerhet, blir du også bedt om å taste kode på beløp under 500 kroner med jevne mellomrom. 
 
Alle våre betalingsterminaler kan motta kontaktløs betaling: BankAxept, andre korttyper, smarttelefoner og ulike klokker som benytter seg av NFC-teknologi. Eksempler på dette er Apple Pay, Google Pay, m.fl.
 
Er din bedrift en av de mang som fremdeles ikke har aktivert Kontaktløs betaling på din betalingsterminal, er det bare å ta kontakt med oss i Nordia Payment – vi bistår deg selvfølgelig!Les også: Derfor må du likevel taste PIN eller «OK»