Pay@Table

Med Pay@Table integreres betalingsterminalen med kassen via WIFI eller Bluetooth, og gjør det mulig å utføre flere kassefunksjoner på betalingsterminalen. Trygt - Enkelt - Fremtidsrettet!
bar-872161_1280
olearys-sarpsborg foto-jan-kraft 8162Pay@Table er en betalingsløsning som er utviklet spesielt for restauranter, kaféer og andre serveringssteder.

Den mobile betalingsterminalen, Move/3500 integreres med restaurantkassen via WIFI eller Bluetooth og gjør det mulig gjør det mulig for servitøren å utføre flere kassefunksjoner via betalingsterminalen (servitør kan da utføre en rekke kassefunksjoner direkte på betalingsterminalen) – ved kundens bord!


Oppnå fordeler som; Bedre kundeservice og mer effektive betalinger – Servitørene blir mer tilgjengelige i serveringsområdet (Bluetooth-rekkevidde inntil 100 meter innendørs)_______________________________________________________________________________________

Optimer arbeidsflyten på serveringstedet med Pay@Table.
Nordia Payment
_______________________________________________________________________________________

Med Pay@Table kan servitøren gjennomføre hele betalingsprosessen ved kundens bord. Inntil syv mobile betalingsterminaler kan tilkobles basestasjonen som er integrert med restaurantkassen (kassen/kasseleverandøren må ha støtte for Pay@Table).

Betalingsterminalene kommuniserer med basestasjonen/kassen via WIFI eller Bluetooth, og gjør det mulig å utføre kassefunksjoner på betalingsterminalen. Den mobile 
betalingsterminalen, Move/3500 er liten, veier lite, har fargeskjerm og er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC). Terminalen er PCI PTS 3.x-sertifisert.


Pay@Table hovedfunksjonalitet:
  • Servitør-login med kort eller inntasting av servitørnummer
  • Spesifisert regning kan skrives ut ved kundens bord
  • Håndterer delbetalinger, inkludert betaling med kontanter, når kundene ved et bord ønsker å betale hver for seg
  • Enkelt å legge til tips i betalingsprosessen 

Foto: Jan Kraft (Servitør)
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
restaurant-food-2603601_1280
Foto: Pixaby
restaurant-691397_1280
Foto: Pixaby
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!