KONTAKTLØS BETALING: BANKKORT

Bankkort som ved hjelp av innebygget NFC-teknologi gjør det mulig bare å holde kortet opp til betalingsterminalen istedenfor å bruke chip eller magnetstripe. Kontaktløs betaling er av denne grunn svært effektiv for forretninger med mange kunder og lave gjennomsnitts-transaksjoner, spesielt innen bransjer som caféer, kiosker, kaffebarer, hurtigmat, samt transport.
kontaktlos-betaling nfc bankaxept
Alle våre betalingsterminaler støtter kontaktløse betalinger - se etter kontaktløs-symbolet:
nfc logo contactless
Kortet holdes tett på betalingsterminalen og kommuniserer direkte med en innebygd radiosender. Hele betalingstransaksjonen tar mindre enn ett sekund.
Sikkerheten er ivaretatt
Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere. Kjøpene gjennomføres på mindre enn et halvt sekund, og brukeren trenger ikke å oppgi PIN-kode så lenge beløpet ikke overstiger 200 kroner. Kjøpet skjer i det kortet berører betalingsterminalen, og så bekrefter betalingsterminalen i form av et "biip" og displayet bekrefter at transaksjonen er gjennomført.
Når dagsbeløpet overstiger 600 kroner må man taste pin selv når man handler for mindre enn 200 kroner.

De nye kontaktløse kortene inneholder den samme funksjonaliteten som de tradisjonelle kortene, og ved større kjøp må brukeren bekrefte betalingen ved å skrive inn PIN-koden.Kontaktløs betaling baseres på NFC-teknologien (Near Field Communiction) som kommuniserer trådløst mellom kortet og betalingsterminalen ved hjelp av radiosignaler. Hvis butikken ikke har en betalingsterminal som støtter NFC-teknologi, kan kortholder benytte chip og PIN kode.

betalingsterminaler nfc combo

Denne lave beløpsgrensen på kun 200 kroner er med på å redusere faren for å bli svindlet for store beløp. Det er samme sperrerutiner som alle andre betalingskort, og hvis kunden blir frastjålet kortet vil de få refundert beløpet fra banken sin (med mindre de har opptrådd uaktsomt). Et viktig poeng er at det blir vanskeligere for uvedkommende å få tak i PIN-koden når den disponeres sjeldnere.

Det er alltid opp til kunden om de vil benytte seg av kontaktløs betaling, eller bruke Chip'en og taste PIN-koden sin som normalt.

Du kan også lese mer om Kontaktløse kort, ved å besøke BankAxept.

 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
Bestill i dag!
kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, legger du ditt kontaktløse kort over displayet på betalingsterminalen, og dermed er transaksjonen gjennomført! Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden! Enkelt og trygt!

 
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no