KONTAKTLØS BETALING

Er du klar for kontaktløs betaling? Norge er...   Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere, og sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt.
 
Kontaktløs betaling er enkelt, raskt og sikkert
Kontaktløs betaling
Kontaktløs betaling øker i omfang! Stadig flere butikker og brukersteder er nå klare - er du som bedrift klar?

Flere banker får klokke- og mobilbetaling
Enda flere banker har fått tilgang til mobilbetalingstjenester som Apple Pay og Google Pay. Også «wearables»-kompatibiliteten øker.
 

_____________________________________________________________________________________

Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay og smarttilbehør (wearables: som ringer, klokker og nøkkelringer) støttes av alle våre betalingsterminaler som har kontaktløs betaling aktivert

Nordia Payment
_____________________________________________________________________________________


kontaktlos fitbit-og-garmin gb nordeanews no

Flere og flere banker kaster seg på bølgen av «kontaktløs betaling». Allerede tilbyr flere banker mobilbetalingstjenester som Google Pay og Apple Pay. Samtidig gir flere banker også tilgang til såkalte «wearables» (kontaktløs-/NFC-betaling med klokker, armbånd og lignende) via klokkeleverandørene Fitbit og Garmin. 
Dermed gis det flere betalingsvarianter i markedet, kontaktløs betaling via kort, mobil med tjenestene Google Pay og Apple Pay, samt klokker fra Fitbit og Garmin.

Banker som støtter kontaktløs betaling

Utviklingen nå går raskere og skal bankene og finansinstitusjonene følge med i timen, må de være ute å tilby sine kunder nettopp denne teknologien. Dette bidrar til å gjøre bankene mer konkurransedyktige samtidig som gjør gjør hverdagen enklere for sine kunder.
Videre har dette også en annen fordel, nemlig at ‘utbredelsen av kontakt betaling i ulike former går raskere.


Ny beløpsgrense
I da
g er beløpsgrensen for kontaktløs betaling med kort uten bruk av PIN-kode kr. 500,- Fra mars 2020 øker denne grensen til kr. 500 for alle BankAxept-kort.
Ca. 85% av alle betalinger med kort er under kr. 500,- Derfor sikrer den nye grensen enda flere raske og smidige betalinger der kunden har mindre risiko for å eksponere PIN-koden sin.


En undersøkelse foretatt av TNS Kantar for BankAxept, viser at halve Norges befolkning vil ta i bruk kontaktløs betaling så snart de har mottatt et slikt kort fra banken sin.
Stadig flere brukersteder og kunder tar nå i bruk kontaktløs betaling ettersom bankene nå utsteder stadig flere kontaktløse kort. Ved utgangen av februar har vel 2 millioner bankkunder mottatt et nytt kontaktløst BankAxept-kort fra banken sin, melder BankAxept.Les mer om
Og, du finner mer informasjon om hva vi kan tilby av tjenester ved å klikke her!


_____________________________________________________________________________________

Det å bruke kontaktløs betaling er like trygt som å betale med et fysisk kort. Kontaktløs betaling bruker en avansert kryptering, som gjør det helt trygt å betale med mobiltelefonen, sier Jens Nes, Norgessjef i Visa
            (faksimile Santander Consumer Bank)
_____________________________________________________________________________________


Enkelt, raskt og sikkert
Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere, og sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt.
 
Og hvordan gjennomfører man så en kontaktløs betaling? Jo, kjøpet skjer i det kortet berører betalingsterminalen; terminalen gir fra seg et «biip» og displayet bekrefter at transaksjonen er gjennomført, uten å oppgi PIN-kode så lenge beløpet ikke overstiger kr. 500,-
Sikkerheten er ivaretatt ved at PIN-kode må tastes på større beløp.
 
De nye kontaktløse kortene inneholder også den samme funksjonaliteten som de tradisjonelle kortene, og ved større kjøp må brukeren bekrefte betalingen ved å skrive inn PIN-koden.

bankaxept kontaktlos-03 


Hvordan aktiverer jeg kontaktløs betaling?
Alle våre betalingsterminaler (Nets) er klare for å ta imot kontaktløs betaling. Hvis du ikke allerede har aktivert denne tjenesten i terminalen din, kan du gjøre dette ved å enten ringe oss på 22 62 70 60 eller sende oss en epost: post@nordiapay.no.
 
Når dette er klart og etter noen få tastetrykk er kontaktløs betaling aktivert i din terminal!


Hva er NFC (kontaktløs betaling)?
Kontaktløs betaling baseres på NFC-teknologi (Near Field Communication), som kommuniserer trådløst mellom kortet og betalingsterminalen ved hjelp av radiosignaler. Hvis butikken ikke har en betalingsterminal som støtter NFC-teknologi, kan kortholder benytte chip og PIN-kode. Den samme teknologien kan også brukes i mobiltelefoner, da trenger brukeren en app og en telefon som støtter NFC.


 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
 
Mobile_payment_Foto%20DNB
bankaxept kontaktlos-betaling
Bestill i dag!