VÅRE KUNDER

Å tilby betaling med kort er et glimrende virkemiddel for å øke salget og servicegraden ovenfor dine kunder. Det er her Nordia Payment kommer inn i bildet, med betalingsterminaler og løsninger for alle bransjer og behov. Noen av våre kunder har valgt å dele sin historie og tanker om sitt kundeforhold.

handel4
Referansekunder & Historier

Mange virksomheter oppnår fordeler ved valg av betalingsløsninger fra Nordia Payment - fordeler som kostnadsbesparelser, økt effektivitet, lønnsomhet, bedre kundeservice og support for å nevne noen.

Les om hvordan våre løsninger, service og erfaring har bidratt til effektivisering og lønnsomhet for noen av kundene våre.

Våre referansekunder finner du her!
Våre kundehistorier finner du her!


 
skeidar vestasofa
SkeidarLiving Group AS

Skeidar, med sine nærmere 50 møbel- og interiørvarehus rundt om i landet, har nå fått installert nye og moderne betalingsterminaler. Kjeden er nå skodd for fremtidige betalingsløsninger som mobilbetaling (eks.vis Vipps m.fl.) og for Nordia sin del, er dette en av de største kontraktene selskapet har inngått.

«Vi opplever at Nordia er fremoverlente og med fokus på de riktige elementene: nemlig tilgjengelighet, service og oppfølging. På disse punktene har Nordia levert»
 
Tommy Spjøtvål
SkeidarLiving Group

Les mer!
moods1
Nye Moods of Norway

«Moods er meget godt fornøyd med avtalen. Terminalene fungerer som de skal, service og oppfølging fra Nordia har vært og er upåklagelig»,
 

Kurt Sjøvold
Moods of Norway AS

Les mer!
BIT AS

«Krav til brukervennlighet, kort vei til leverandør og selger samt oppfølging gjennom hele prosessen – også etter at betalingsterminalene er levert, var essensielle kriterier.
Med Nordia på laget er vi sikre på at vi som kunde får den oppfølging og service vi fortjener».
 

Ottar Grønvold
Driftssjef i Bit AS

Les mer!
4MEN, 4WOMEN og Cortado
«Vi valgte Nordia som eksklusiv leverandør av betalingsterminaler fordi de rett og slett er best på kvalitet, service og har lang erfaring fra bransjen. De ser oss som kunde og om en terminal ikke skulle fungere, er de bare én telefon unna og raske til å løse problemet!»
 
Petter Ekjord
Daglig leder i For Men Holding AS

Les mer!
Parkteatret Bar og Scene

«Nordia møtte våre høye krav til kvalitet, funksjonalitet og service/support. Dagens løsning med Nordia er definitivt som skreddersydd for oss; LYDLØSE betalingsterminaler for enda bedre opplevelser ved våre mange arrangementer. Dette er virkelig en løsning vi anbefaler våre venner i bransjen».


Dan-Michael Danino
Daglig leder Parkteatret Bar AS

Les mer!
Torshov Bilrekvisita AS
«Et robust og godt samarbeid over mange år bidro til gjøre valget enkelt da Torshov Bilrekvisita AS hadde behov for å oppgradere sine betalingsterminaler til mer moderne og fremtidsrettede.
Historie, service, oppfølging og kvalitet var stikkord som gjorde at Nordia ble valgt som leverandør».
 
Eirik Lunner
IKT/Logistikkansvarlig i Torshov Bilrekvisita AS
 
Les mer!
Gol Auto AS
«Både selger og Nordia Payment yter en kjempeservice, de er raske og pålitelige. Videre ligger vi an til å redusere våre kostnader med ca. kr. 15.000,- pr. år med løsningen og summa samarium så kan vi så absolutt anbefale Nordia Payment».
 
Håkon Bøygaard
Ettermarkedssjef/IT ansvarlig hos Gol Auto AS
 
Les mer!
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Ordfører Thorbjørnsens vei 3,
1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no