Nordia

PARTNERE

De mest effektive løsningene begynner og slutter i butikken. Dermed blir effektiv drift av din virkshomhet, også bak disken, viktig for å lykkes. 
Vi i Nordia har derfor knyttet til oss ulike samarbeidspartnere innen bransjen vi driver i. Erfaring viser at dette er noe som våre kunder verdsetter, samtidig som de bruker oss som sin «sparringspartner». Alle våre samarbeidspartnere har unike fordeler for sine segmenter!


kort_
Kredittkort og innløseravtale
De aller fleste nordmenn har i dag ett eller flere kredittkort og ønsker å betale sine kjøp med ett av disse. Videre har Norge i dag en stadig 'tilstrømning' av turister. Sørg for at din virksomhet ikke mister salg ved at du ikke tar i mot betalinger med kredittkort.

Det finnes ting som ikke kan kjøpes for penger. Til alt annet har kunden et kredittkort! ​99 prosent av alle nordmenn over 18 år disponerer minst ett betalingskort, og tre av fire har dessuten et kredittkort!
Via våre samarbeidspartnere tilbyr Nordia de aller fleste typer kort i markedet, eks.vis MasterCard, Visa, Diners Club og American Express, JCB (japanernes svar på BankAxept-kortet) m.fl.

Et viktig Tips: Innløseravtale
Husk at en kredittkortavtale med innløser om akseptering av ulike kredittkort må signeres og returneres innløser før de kan aktiveres på betalingsterminalen – dette arbeidet kan ta noen dager!


 
Butikkdata
Kassa- og Butikkdatasystemer
Har din virksomhet behov for Kassesystemer eller Butikkdataløsninger, har vi i Nordia samarbeid med en rekke leverandører av kassesystemer.

Det som er viktig ved valg av Kasse- og Butikkdatasystemer er å tenke igjennom hvor avansert og hvilke(t) behov din virksomhet har. Her tilbys alt fra de enkleste kassene til mer avanserte løsningene.
Mao., hva er ditt behov?

Tenk også igjennom om du ønsker at din betalingsterminal bør/skal integreres med kassepunktet eller være frittstående - lag gjerne en smørbrødliste før du evt. kontakter oss!

Til slutt må du også ta hensyn til Ny lov om krav til kassasystem, som setter strenge krav leverandørene og til hvilke løsninger du kan velge.
Frist for å bytte ut en eldre kasse, er satt til 31.12.2018.

Les mer om Ny lov om krav til kassasystem her!
 
gavekort
Gavekort & Elektroniske løsninger
Stadig flere virksomheter ser nytten av å kunne tilby sine kunder rene gavekortløsninger eller forhåndsbetalte elektroniske kort, enten som Elektroniske Gavekort, Kampanjekort, Tilgodekort eller Fordelskort.  

'Kundeklubb' blir også stadig viktigere i kampen om kundene, og sammen med vår partnere tilbyr vi verdiøkende tjenester. 

Tenk også igjennom om dette kan være løsninger som er med på å beholde og skape lojalitet til eksisterende kunder, tiltrekke nye kunder, øke salget, før du evt. kontakter oss!

«For kjøpesentre, butikkjeder og enkeltstående butikker er elektroniske gavekort et glimrende virkemiddel for å øke omsetning, mersalg og kundelojalitet».
NORDIA_PAY_WHITE
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
NORDIA_PAY_WHITE
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no