SKJØNNHET og VELVÆRE

Sharp Wellness er en spesiell løsning for virksomheter der timebestillinger og sanntidsinformasjon er sentrale elementer – f.eks. hos helsestudioer, frisører og spaanlegg. Sharp Wellness er enkelt å bruke og du kommer raskt i gang. Tilpasset for din virksomhet!
Skjønnhet og Velvære
Skjønnhet og Velvære
Sharp Wellness – Skjønnhet og Velvære
Sharp Wellness håndterer flere selskaper i samme løsning det gjelder også kortbetaling. Systemet inneholder en kalender med ubegrenset antall brukere og mulighet til å koble seg direkte til nettsidene slik at kunden selv kan bestille time på nettet.

Etter bestillingen genereres en bekreftelse som sendes via SMS eller e-post. Dagen før det planlagte besøket får kunden en påminnelse om den bestilte timen. Systemet sikrer dermed at dere minimerer risikoen for sene avbestillinger og kunder som har glemt avtalen.

Sharp hjelper deg også å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre rapporter som forenkler din forretningsplanlegging og økonomiske oversikt.


Ditt viktigsted verktøy
Sharp Wellness kan håndtere flere bedrifter i samme system – perfekt for salonger med innleide næringsdrivende. Systemet er i stand til å håndtere integrert betalingsterminal med multibruker.

Du får kontroll og sparer tid ettersom systemet sikrer at alt bestilles og bokføres korrekt. Ved dagens slutt sendes bokføringsunderlaget direkte til revisoren – praktisk og enkelt. Du kan legge til et ubegrenset antall brukere som alle får tilgang til den innebygde bookingkalenderen. Det gir alle en oversikt over salongens timebestillinger, både de som er gjort online og på stedet. For å gjøre det enklere for deg og kunden genererer systemet en bekreftelse når en timebestilling er gjort og det sendes ut en påminnelse dagen før. En profesjonell kundebehandling – og du minimerer risikoen for at kunden glemmer avtalen. Systemet kan håndtere provisjonssalg av varer. For å gjøre planleggingen din enda enklere kan du selvfølgelig se salgsstatistikk og lagerstatus.

Bedre kontroll med informasjon i sanntid
Hvis du benytter vår skytjeneste Sharp Web Office som tilvalg, kan du følge med på virksomhetens salg i sanntid. Du får tilgang til oppdatert statistikk når som helst, hvor som helst – fra pc, nettbrett eller mobil.

Support 365 dager i året
Vi vet hvor viktig det er at kassasystemet ditt alltid fungerer. Via vår serviceavtale har du service og support 365 dager i året, og du kan alltid føle deg trygg på å få problemet ditt løst raskt og enkelt.

Det er det personlige håndtrykket som skiller Nordia fra mengden – vårt møte med deg som kunde og vårt engasjement. Av den enkle grunn er det enklere å være kunde av oss i Nordia.
Dette gjør vi gjennom vår kunnskap, erfaring, vilje og ønsket om å gjøre det lille ekstra.


Se video: https://www.youtube.com/watch?v=HOqY60WGEGQ

 
bovh-3
bovh-2
Bestill i dag!
pdf
LAST NED PRODUKTARK
pdf
BRUKERVEILEDNING
teknisk
NØKKELFUNKSJONER
GPRS-kommunikasjon
15 eller 10 Tommer Alt-i-Ett Kasse
• Integrert mot de fleste regnskapssystemer
• Lagerstyring
• Støtte for flere firma i samme system
• Støtte for integrert betalingsterminal med multibruker
• Reservasjonskalender med ubegrenset antall brukere
• Støtte for online booking
• Kundeklubb og salgshistorikk
• Statistikk og Vedlikehold via Web Office
• Magnetkortleser til Gavekort og Kundekort

 
kommunikasjon
SKYTJENESTER
Alltid trygge data
Alt du gjør lagres daglig i Skyen, helt i samråd med EU’s GDPR(General Data Protection Regulation) og den nye Kassaloven (01.01.2019)
Du har muligheten til å se salg, hente ut skreddersydde rapporter, oppdatere priser og reservasjoner, samt vedlikeholde kundeklubben din fra hvor som helst i hele verden. Har du flere filialer, samles disse til én innlogging. Du velger selv hvilke filialer du vil se statistikk fra eller gjøre endringer på.
Kassesystemet fungerer uten internett-tilkobling i perioder, men er avhengig av det for Support og Oppdateringer.
 
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no