Nordia

KASSASYSTEMER

Komplette butikkdataløsninger som gir deg mulighet for å selge via flere kanaler!
Kasse_Milj%C3%B8_02
Illustrasjonsfoto

Susoft - en komplett løsning

Nordia Payment er forhandler av kassesystemer fra Susoft. Susoft er en løsning for butikker og butikk-kjeder. Med dette mener vi sko, klær, verksteder, servering, og mye mer. På denne siden, under, vil du kunne danne deg et bilde av de enkelte løsningene og hvordan deler eller hele pakken vil kunne passe for deg.


Susoft butikkdata 

aPos er kasseløsningen fra Susoft
Den er laget for å kunne kjøre på Android enheter. Dette gjør løsningen utrolig lett, brukervennlig og fleksibel. 
 
Ønsker du å laste ned kasse på en mobil, er det null problem. Det samme gjelder et nettbrett, eller en større kasse-skjerm. 
 
Denne fleksibiliteten gjør det mulig å ta kassen med på mobilen og betjene kunden ute i butikken. Perfekt for serveringssteder som kafe eller restaurant. 
 
Videre inneholder løsningen håndtering av varianter, noe som er nødvendig for   en løsning som benyttes for salg av sko, klær eller 'kaker', som alle selges i forskjellige størrelser. 
Se video ved å klikke på bildet nedenfor;


kassesystemer video

___________________________________________________________________

Løsningen er veldig robust og fungerer dag, uker og månder uten noen stopp.
Kombinasjonen av brukervennlighet og sikkerhet er en 'killer' som er unik for aPos fra Susoft. 

___________________________________________________________________susoft bilde1


Alle data er lagret i skyen
Susoft løsningene er en sann 'SAAS' løsning Software as a Service' løsning. Dette betyr at du ikke trenger å investere i egne servere. Vi tar vare på alle dine data fra kasse, nettbutikk eller andre deler av løsningen. 
 
Dette betyr at du kan sitte hvor som helst i verden og administrere og følge med på egen drift, så lenge du har tilgang til internet. Du logger deg på Susoft skyen (som vi kaller Global One), og her kan du kjøre ut rapporter, sende data til regnskap, vedlikeholde produkter, se oversikt over lager, sende faktura og mye mer. 
 
Det geniale med Global One, er at den bare er der. Du logger deg inn, og der 'pang' har du hele businessen din.

susoft bilde2
eSusoft Nettbutikk/webside uten sidestykke når det gjelder brukervennlighet
eSusoft er en av de mest brukervennlige nettbutikkene i markedet i dag.  Vi har lagt vekt på at butikkeiere med liten datakunnskap skal kunne lage sin egen flotte nettbutikk, uten noen særlig hjelp. 
 
Nettbutikken har mange anvendelsesområder og passer for en rekke bransjer. Vi snakker om Retail, interiør, spisesteder, verksted og mye mer. 
 

susoft bilde3


eSusoft som løsning for spisesteder

Takeaway 
Trenger du en løsning der du ønsker at kundene kan bestille mat og drikke online? Slik at kundene kan sende bestillingen direkte til deg og du kan svare med enkel SMS om du kan levere eller trenger litt ekstra tid?
 
En løsning der ordren kommer rett inn i din restaurant og kjøkken løsning? Der du ikke trenger å skrive ordren inn på nytt? Der du kan velge om kunden skal betale på forhånd eller når maten hentes?

susoft bilde4


Bestilling ved bord
Tenk deg at du har det travelt og ikke rekker å ta bestilling fra alle gjester innen rimelig tid. Noen gjester blir irritert og forlater restauranten. Dette er ikke godt for butikken, men heller ikke for servicen. 
 
La kundene bestille fra egen mobil eller fra laptop. Orden sendes direkte til kjøkkenet. Kjøkkensjefen kan gi respons på ordren ved å si 'aksepter' eller 'avslått'. Om 'avslått' får du som gjest en melding om hvorfor. Dette kan være 'beklager tom for oksekjøtt, er det noe annet som kan friste?'. 
 
Du vil bli forbauset over hvor effektivt dette er og hvor godt det fungerer. 


susoft bilde5


bSusoft avtalebooking for de fleste
Klikk her for å se video

Avtalebooking
Ønsker du at kundene dine skal kunne booke avtale online? Eller ønsker du full oversikt over de avtaler du har inngått? Uansett er bSusoft en løsning som er enkel å bruke og som gir deg perfekt oversikt over din arbeidsdag uansett om du legger inn alle avtaler selv, lar kundene gjøre det online, eller kombinerer disse mulighetene. 

susoft bilde6


Hotell-løsning i særklasse
Vi introduserer en ny hotellbooking-løsning i Norge. Du er invitert til å være med som pilot kunde på denne spennende moderne løsningen som tar mål av seg å skape en ny og bedre drift av ditt overnattingssted. 

susoft bilde7Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til:
kassasystemer@nordiapay.no


 
Hano_Terapeut
SuSoft_Butikk-med-verksted
Bestill i dag!
PDF
LAST NED PRODUKTARK
PDF
BRUKERVEILEDNING
Teknisk
TEKNISKE DATA
Generelt om kassaapparater
Varegruppe-registrering
• Tekstskrivende
• PLU-taster
• Ulike porter
• Kan tilkobles PC og scanner
• Kan integreres mot betalingsterminal
• Elektronisk journal + SD minne
• Thermoprinter
• Kundedisplay
 
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Alt fra kun strøm til bredbåndbaserte kasser.