Vipps lansert i våre betalingsterminaler

Med tjenesten "Vipps i betalingsterminal" gjennomføres betalingen med QR-kode, enkelt og sikkert.
Foto: Sparebanken Sørøst-Norge
Foto: Sparebanken Sørøst-Norge
Vipps lansert i din betalingsterminal
Vi har i de siste ukene sendt ut en automatisk oppdatering av programvaren i din betalingsterminal, med automatisk aktivering av betaling med tjenesten «Vipps i terminal» !
Tjenesten er klar til å brukes med en gang teksten "Trykk 5 for Vipps" vises på terminalen din ved et kjøp.


Vipps er Norges mest populære måte å betale med mobilen på, og vi er stolte av å kunne tilby alle kunder med Nets terminaler muligheten til å gjennomføre betaling med Vipps. Dette gjøres ved å skanne en QR kode på din Nordia-terminal (Nets). Transaksjonen behandles som BankAxept i henhold til din nåværende avtale med BankAxept.


Denne informasjonen er sendt ut til kunder som tillater automatisk aktivering av nye tjenester. Du kan lese mer om hvordan funksjonen fungerer og guide til bruk her: Quick-guide - PDF


Så, hvordan fungerer Vipps i betalingsterminal
  • Se etter Vipps-logo og åpne Vipps – Ser du logoen til Vipps på terminalen? Da er det bare å åpne Vipps og trykke på skanne-ikonet i appen når du står i kassen.
  • Trykk Vipps eller 5 – Trykk på "Vipps" eller 5 i betalingsterminalen, så dukker det opp en QR i terminalen som du skanner fra appen.
  • Skann QR og betal – Når du skanner QR i terminalen, godkjenner du bare beløpet i Vipps. Betalt! 

«Vipps i terminal» er en lisensiert tjeneste med et eget tillegg til «Terms & Conditions», men for utvalgte kunder som har automatisk aktivering av tjenester vil denne aktiveringen inkludere en testperiode helt uten nye kostnader. På denne måten kan du sjekke ut tjenesten før du bestemmer deg for å beholde funksjonen som en ordinær lisensiert tjeneste !
 
Alt du trenger å gjøre er
  • Teste ut Vipps-funksjonen i din forretning
  • Vente på en e-post fra oss eller blir kontaktet 

Du vil i løpet av april og mai bli kontaktet for å bekrefte om du vil beholde Vipps-tjenesten som ordinær lisensiert tjeneste i din betalingsterminal.
 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
 
Foto: DNB
Foto: DNB
Foto: Sparebanken Vest
Foto: Sparebanken Vest
Kontakt oss i dag!